Banner 08

Seger i den tredje höst matchen

Publicerad 2022-09-03 09:04
I den tredje höst matchen kom den tredje segern

Hässelby - United 0-1 (0-0)

I den tredje höst matchen kom den tredje segern för året.

Första halvlek

Under den första halvleken sätter Hässelby hög och hård press som vi har svårt att ta oss ur på ett bra sätt. Det blir många dueller som gör att spelet blir böljande och med mycket bollbyten. Försvarsmässigt gör vi det framförallt bra i att försvara vårt egna straffområde och vi släpper inte till några farliga chanser. Framåt får vi jobba hårt för att få till det passningsspelet och när vi får till det kommer vi även framåt på ett bra sätt. Speciellt är det via höger kanten där Linnea kommer runt och har flera bra aktioner med inspel.

Andra halvlek

Den andra halvleken kliver vi ut och tar tag i spelet genom att både få stopp på Hässelby tidigt och där vi offensivt hittade ett mer lugn med bollen och där vi utnyttjade ytorna på ett bra sätt. I mitten av halvleken får vi resultat när Linnea från ytterbacken hittar en mycket bra passning till Lovis, fri med målvakten kan hon placera bollen bredvid målvakten och 1-0 är ett faktum. Hässelby får till en period på 10 minuter där de får ett litet tryck, vilket mest beror på att vi offensivt inte får till det. Under den här perioden har Hässelby ett längre skott som Wilma tar hand om. Den sista kvarten tar vi kontroll igen och har flera bra omställningar som är nära att resultera.

Matchen

En match där vi försvarsmässigt gör det riktigt bra och släpper inte till några riktigt farliga chanser. Offensivt växer vi ju längre matchen går. En riktigt skön vinst där vi som lag gör bättre och bättre prestationer.
Under matchen gör Wilma Andersson (håller nollan i sin första match) och Märta Lindbergsson debut i A-laget. Medan Oliwia gör sin andra match för A-laget, samtliga tjejer spelar i Flickjuniorerna. Samtliga tjejer kliver in och gör det riktigt bra.

Md pulsenpng
Md logo doker
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub