Banner 08

Näst sista hemma matchen för damerna

Publicerad 2022-09-11 12:49
Idag spelar damerna sin näst sista match på hemma plan när laget tar emot IFK Lidingö BK.

Idag spelar damerna sin näst sista match på hemma plan när vi tar emot IFK Lidingö BK på arenan.

Laget har gjort en stark höst där spelet för varje match har blivit bättre och bättre. Första matchen borta mot Vallentuna var spelet mellan straffområdena riktigt bra, men där spelet inne i straffområdet inte var lika bra. Den andra matchen på hösten som spelades hemma mot Viggbyholm, en match där vi tar med oss 1 poäng och bra spel. Senaste matchen mot Hässelby plockade vi med oss alla tre poängen där framförallt försvarsspelet var bra.


Vi kliver nu in i den fjärde matchen för hösten och möter nu topplaget Lidingö, ett lag som har mycket rutin och som är skickliga på att göra sitt spel på ett riktigt bra sätt.

Kommentar från Johan

Dagens match blir en riktigt rolig utmaning för oss som lag och spelarna individuellt. Vi har under hösten visat att vi tagit steg både kollektivt och individuellt som gör att vi kan slå alla lag. Det gäller att vi alla i laget kommer fokuserade och bidrar till laget med energi och inställning. Det är viktigt att vi som lag gör jobbet i alla delar av spelet och att vi jobbar 100%, när vi gör det så har vi gjort riktigt bra matcher.

Det gäller att vi tar med oss de positiva sakerna vi gjort i tidigare matcher och fortsätter ta steg.

Md pulsenpng
Md logo doker
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub