Banner 08

Hösten är igång

Publicerad 2022-09-03 08:17

Hösten har rullat igång där vi har hunnit med att spela två matcher. Den första matchen borta mot topplaget Vallentuna gör vi en mycket bra match i spelet mellan straffområdena, men där Vallentuna är betydligt starkare inne i straffområdena och det fäller avgörandet i matchen.

Senaste matchen mot Viggbyholm gör vi återigen en bra match och där vi kunde ta steg i vårt spel sedan föregående matchen. Viggbyholm har mer boll än oss under matchen, men vårt försvarsspel är bra och det är vi som skapar de flesta coh farligaste chanserna under matchen.

Ikväll åker vi till Hässelby för en ny match spännande match och där vi går för att både ta steg i vårt spel och att ta 3 poäng. Fortsätter vi behålla de steg vi tagit den senaste tiden och samtidigt tar steg framåt så kommer vi att ge oss själva en riktigt bra chans att ta hem 3 poäng.


Kommentar från Johan

Vi har tagit steg de senaste två matcherna i vårt sätt att spela, speciellt spelet mellan straffområdena har vi varit riktigt bra. Både försvarsspelet och anfallsspelet har vi tagit stora steg både kollektivt och individuellt. Vi har kunnat slipa till vissa taktiska delar som gör att vi blir mer stabila och har med kontroll i matcherna.


Gemensam träning mellan dam och Flickjuniorerna
Under tisdagen genomförde damlaget och Flickjuniorerna en gemensam träning, en träning där fart, teknik och ett bra fokus gav en träning med hög kvalité.


Johan kommenterar

En viktig och bra träning på både lång- och kortsiktigt. På långsikt är det att bygga ihop lagen med varandra, att lära våra spelare att vi kan spela med olika spelare. Helt enkelt bygga kontakter mellan lagen för att underlätta att spela med varandra på både träning och match.

Kortsiktigt ser vi redan ikväll att vi till damerna match har tre tjejer från Flickjuniorerna som kommer att spela. Oliwia har tidigare gjort sin debut innan sommaren. Wilma och Märta kommer ikväll göra sina debuter för A-laget.

Md pulsenpng
Md logo doker
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub